May

11 C sıfında öğrencimiz Sümeyye AKÇA Türkiye geneli yarışmalarda karete müsabakasinda üçüncü olup bronz madalya almıştır.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Bu gün, milli mücadelemizin dönüm noktalarından biri olan Samsun'a çıkışımızın yıl dönümüdür. Atatürk'ün gençliğe olan inancını ve umutlarını yaşatmak adına, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak ülkemizi daha da ileriye taşımalıyız.

May

Anaokulumuzun öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlağı "Anneler Günü" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Ayşenur Eryüksel konusma yaptı.

Miniklerimiz gösterileri ile annelerine keyifli anlar yaşattı.

May

1-7 Mayıs 2023 Bilişim Haftası Kutlu Olsun.

Bilişim Teknolojilerilerini etkili bir şekilde kullanan toplumlar bu sayede daha üretken, daha esnek, daha yaratıcı olma yolunda büyük adımlar atabilirler.

Bilişim haftası kapsamında okulumuz Bilişim Sınıfında Blok Tabanlı Kodlama- Oyun Tasarımı hakkında eğitimler ve tanıtımlar yapıldı.

Bilişim Teknolojilerilerinin etkin ve doğru kullanımı ile alakalı seminerler verildi.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA YARIŞMASINDA öğrencimiz MUHAMMED MUSATAFA GÜREL BÖLGE BİRİNCİSİ oldu.

May

Okulumuzdan mezun öğrencilerimizle kariyer günlerini gerçekleştirdik.

Bu etkinlikteki amacımız okul mezunlarımızın farklı farklı alanlarda mesleklere sahip olduklarını göstermek, meslekleri tanıtmak, kendine uygun bir alan seçimine yardımcı olmaktır.

Mrt

Değerli Okul Müdürümüz Şener Şahin ortaokul ve anaokulu ögrencilerimize ramazan heyecaninu yaşatmak için davulcu olarak tüm siniflarda dolaşti.

Çocuklar müdürümüzü coşkuyla karşıladı.

Mrt

Ramazan neşesi ve çoşkusu tüm okulumuzu sardı. Öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz,  çalışanlarımız ve idarecilerimiz ile dopdolu ve huzur verici programlarımız.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız tarihi gezimizden fotoğraflar...

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.

Mrt

Esenyurt Müftülüğünden Vaize Yasemin Çınar 11.sınıf öğrencilerimizle sohbet gerçekleştirdiler.

Şbt

Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere veli ve öğretmenlerimiz tarafından toplanan yardımlar, koordinasyon ekibimiz tarafından afet bölgelerine ulaştırılmak üzere yetkililere teslim edildi.

Ock

Değerli velimiz ve öğrencimiz OKU_YORUM projesi kapsamında her gün öğrencilerimiz 40 dakika kitap okuyor.

Kat kütüphanelerimizin zenginleşmesi için kitap bağışlarınızı bekliyoruz.

"Tapınakla yürek arasındaki en canlı ilişki,yüreğimiz sıkışınca anladık,El Aksa 'dan bir taş düşürülmüştür !"

" Yürü kardeşim

Ayaklarına bir Kudüs gücü gelsin ." sloganıyla yola çıktık.Kudüs'ü anlamak ve gençlerimizin zihninde "Özgür Kudüs" ülküsünü inşa etmek maksadıyla hazırladığımız programımızı icra ettik.