18 Aralik Dünya Arapça Günü için Arapça öğretmenlerimizin hazırladığı panomuz.

"Soykırımın Başkenti Gazze " isimli sergimizi okul giriş katımızda inceleyebilirsiniz. Bu sergi öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır

Kas

En İyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında okulumuz veli ve öğretmenlerine uyuşturucuyla mücadelede farkındalık ve bilinçlendirme amacıyla sunum yapıldı.

Kas

Kaymakamımız sayın Fatih Çobanğlu ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Tayfun Özyolcu okulumuzu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimizle görüştüler.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı ortaokul ve lisemizde coşkuyla kutlandı.

Eyl

Mevlid Kandili sebebi ile okulumuzda programlar yapıldı. Sınıflar süslendi tüm okulumuzda bayram havası esti.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu 'nun, İlçe Şube Müdürlerimizin, Okul Müdürlerimizin ve kıymetli Gazilerimizin katılımıyla okulumuzda kutlandı.

Haz

Bilimin olduğu kadar Kültürün de yoğun olduğu Esenyurt Kız Anadolu İmam Hatip Liseside, Müzik Öğretmenimiz Alican Özel önderliğinde öğrencilerimizden oluşan  sene sonu konseri düzenlendi.

İki gösterimle gerçekleşen konserde önce velilerimizin sonra öğrencilerimizin kulaklarının pası silindi. Bu müzik şöleni için öğretmenimize ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Görsel Sanatlar dersi öğretmenlerimiz Gülhan KARAGÖZ ve İrfan KIRIK tüm yıl öğrencilerimizle oluşturdukları ders içi ürünleri ile bir sene sonu sergisi düzenledi.

Sergi esnasında Müzik öğretmenimiz Alican ÖZEL ve yine öğrencilerimzden oluşan saz arkadaşları kulakların pasını sildi.

Tam bir kültür şölenine dönen günden karaler.

2022-2023 Lise Sorumluluk Sınav Takvimi Belli Oldu.