Şbt

Şubeler Arası Bilgi Yarışmasında 6. Sınıflar katagorisinde 6E sınıfı birinci oldu.  6E sınıfını tebrik ediyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Şbt

5 sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasını 5-c sınıfı öğrencilerimiz kazanmıştır kendilerini tebrik ediyoruz

Müslüman Öncü Şahsiyetler

Şehadet Vakti okul etkinliklerimiz.

Şbt

Esenyurt Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından okulumuzda deprem tatbikatı ve bilgilendirmeleri yapıldı.

Ock

Değerli veli ve öğrencilerimiz okul saatleri değişikliği valilik oluruyla yapılmıştır.

Esenyurttaki tüm ikili eğitim yapan okullarda uygulanmaktadır.

Ock

2024 yılı Enerji verimliliği haftası etkinlikleri okulumuzun ortaokul ve lise kısmında yapılmıştır.

Genç Nida kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmasına Danışman öğretmenimiz Harun CÖDEL eşliğinde öğrencimiz Houda Al Akkad katılım sağlamıştır. Öğretmenimize ve Öğrencimize teşekkür ederiz.

Kurani Kerimi güzel okuma yarışmasında ögrencimiz Arif YILMAZ bölge ikincisi olmuştur.

Ögrencimizi tebrik ederiz.

16 Aralik Eyüp Sultan gezimizden kareler...