İSTANBUL / ESENYURT - ESENYURT KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferimizin kutlamaları için Ali Can Özel ve Saz Arkadaşları mini konser vermiştir.

Mrt

Çedes Projesi kapsamında öğretmenimiz İnayet Çakabey kulüp öğrencilerine vatanseverlik hakkında konferans vermiştir.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okul panosu hazırlandı. Gönülllü öğrencilerimiz teknoloji ile alakalı konularda sınıflarda sunumlar yaptı ve afişler hazırladı.

Mrt

Ramazan'ın gelişi ile okulumuzda şenlik havası yaşanmaya başladı. Tüm panolar sınıflar süslendi. Ramazan davulcusu olan öğrencilerimiz sınıflarımızı gezdi maniler söyledi.

Mrt

Okulumuzda bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimizle İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesinde gezisi gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz genelinde günlerdir süren Bilgi Yarışması heyacanında sona ulaşıldı. Şube birincilerinin netleşmesinden sonra okul şampiyonlarımız da belli oldu. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Şubeler Arası Bilgi Yarışmasında 8. Sınıflar katagorisinde 8D sınıfı birinci oldu.  8D sınıfını tebrik ediyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Şbt

Şubeler Arası Bilgi Yarışmasında 7. Sınıflar katagorisinde 7C sınıfı birinci oldu.  7C sınıfını tebrik ediyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz